Onze kernwaarden

Knowhow & ervaring

Het is geen toeval dat IMMOBEL 150 jaar bestaat. Daaruit blijkt dat het bedrijf niet alleen staat voor continuïteit, maar ook – en vooral – dat het elke dag opnieuw topkwaliteit nastreeft. Daarnaast hanteert IMMOBEL een duidelijke strategie en slaagt het bedrijf erin om vastgoedontwikkeling naar een hoger niveau te tillen. De gebouwen en wijken die het realiseert blijken stuk voor stuk een meerwaarde voor elke stad. 

Vertrouwen

IMMOBEL hecht veel belang aan de relatie met zijn partners. Of het bedrijf nu samenwerkt met experts, overheden, investeerders en andere stakeholders.
IMMOBEL slaagt er telkens in zich te omringen met specialisten op elk gebied, in te spelen op de omgeving van elk project en de investerings- en ecologische doelstelling te halen – en zelfs te overtreffen. Op die manier bouwt IMMOBEL elke dag opnieuw mee aan de stad van morgen.

Topkwaliteit

IMMOBEL draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Elk vastgoedteam streeft met veel oog voor detail naar topkwaliteit in elk project. Het geheim van hun prestaties? Kennis, precisie en efficiëntie. 

Visie

IMMOBEL heeft een duidelijke visie op vastgoedontwikkeling: vooruitstrevendheid, marktinzicht en vakkennis. Het bedrijf weet als geen ander in te spelen op grote uitdagingen op stedelijk en maatschappelijk vlak. Dat levert het heel wat respect en vertrouwen op bij alle marktspelers. Alle partners weten dat te waarderen. 

Transparantie & financiële stabiliteit 

IMMOBEL kan uitpakken met financiële stabiliteit. Dat heeft het bedrijf te danken aan een goed beheer van liquiditeiten en aan een grote rentabiliteit van het kapitaal. Als grootste beursgenoteerde vastgoedontwikkelaar hecht IMMOBEL er enorm belang aan het vertrouwen van investeerders en aandeelhouders te winnen en te behouden. Transparantie en controle staan daarbij centraal, met veel aandacht voor groei.  

Passie

IMMOBEL werft medewerkers aan met passie; mensen die graag grenzen verleggen en steile ambities koesteren. In ruil daarvoor krijgen ze een grote verantwoordelijkheid. Op die manier wordt initiatief heel snel opgemerkt, en beloond.

Bedrevenheid & flexibiliteit

IMMOBEL slaagt er al 150 jaar in zichzelf elke dag opnieuw heruit te vinden, zonder daarbij de eigen identiteit te verliezen. Het bedrijf past zich aan de eisen van de markt aan en blijft zijn portefeuille, aanbod en diensten vernieuwen. De medewerkers zijn zich ervan bewust dat elk project uniek is en een vernieuwende aanpak vereist. Ze werken snel en efficiënt en voldoen zo elke keer opnieuw aan de verwachtingen van alle betrokken partijen.

Zin om grenzen te verleggen

IMMOBEL telt zo’n 100 getalenteerde medewerkers. Ze werken verspreid over België, Luxemburg en Polen, maar delen allemaal dezelfde energie, motivatie en visie: doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Ontwikkelaars, verkopers, techniekers, architecten, marketingmedewerkers en juridische, zakelijke en financiële medewerkers: ze hebben een voor een hun eigen rol binnen een project en werken enthousiast mee aan elke fase, stap voor stap.