Het management team

 • Alexander HODAC *

  Gedelegeerd Bestuurder,
  Voorzitter van het Uitvoerende Comité,
  Voorzitter van het Investeringscomité.

  Alvorens IMMOBEL te vervoegen in hoedanigheid van CEO in december 2015, was hij Chief Commercial Officer van de Belgische residentiële GVV Home Invest Belgium van 2013 tot 2015. In deze laatste functie was hij verantwoordelijk voor het volledige verwervings- en vervreemdingsproces van bestaande activa/portefeuilles en ontwikkelingsprojecten. Hij startte zijn professionele loopbaan bij Deloitte Corporate Finance-Real Estate (2005-2013) na te zijn afgestudeerd als handelsingenieur (Solvay/VUB).

  * Mandaat uitgevoerd door de vennootschap AHO Consulting bvba, vertegenwoordigd door de heer Alexander HODAC.

 • Marnix GALLE *

  Uitvoerend Voorzitter van de Raad van Bestuur,
  Voorzitter van het Benoemingscomité,
  Lid van het Uitvoerend Comité,
  Lid van het Investeringscomité.

  Sedert haar oprichting in 2001, was hij CEO van Allfin Group, een vooraanstaand vastgoedontwikkelaar op de Belgische en Luxemburgse markt, tot haar fusie met IMMOBEL op 29 juni 2016, datum waarop hij meerderheidsaandeelhouder en tot Uitvoerend Voorzitter van de vennootschap benoemd wordt, tevens grootste beursgenoteerde vastgoedontwikkelaar van België. Hij is ook Voorzitter van het Urban Land Institute in Belgïe. Hij voltooide zijn schooltijd in de Verenigde Staten van Amerika (Humaniora aan de Indian Springs High School te Birmingham, Alabama) met een universiteitsdiploma in Economie aan de Tulane University (te New Orleans, Louisiana). Hij begon zijn professionele carrière in 1987 bij Cegos België in hoedanigheid van consultant en is actief in de vastgoedsector (familiale portefeuille) sinds 1989.

  * Mandaat uitgevoerd door A³ Management bvba, vertegenwoordigd door de heer Marnix GALLE.

 • Valery AUTIN *

  Chief Financial Officer.

  Alvorens IMMOBEL in februari 2016 te vervoegen, werkte hij voor de vastgoedinvesteerder Financière Teychené, verantwoordelijk voor de research, de aankoop en de financiering van activa in België en in het Groothertogdom Luxemburg (sinds november 2012). Na zijn studies aan de Solvay Business School (1996-2001) en met een diploma in Finance & Business Administration op zak, begon hij zijn professionele loopbaan bij Arthur Andersen (daarna Deloitte geworden). Begin 2008 keerde hij terug naar Deloitte (na een intermezzo bij CFE, in hoedanigheid van Chief Financial Officer van de divisie "International Real Estate", verantwoordelijk voor de juridische en financiële structurering van vastgoedtransacties) en werd er Senior Manager verantwoordelijk voor de klanten uit de vastgoedsector en voor de ontwikkeling van de business line "Real Estate Services". Tussen januari 2010 en oktober 2012 was hij Chief Financial Officer en lid van het Uitvoerend Comité van de vastgoedbevak Ascencio. Sinds september 2010 is hij eveneens assistent van de cursus "Advanced Accounting" aan de Solvay Business School.

  * Mandaat uitgeoefend door de vennootschap Val U Invest sprl, vertegenwoordigd door dhr Valéry AUTIN.

 • Nicolas BILLEN *

  Head of Development.

  Heeft IMMOBEL in september 2015 vervoegd, na een break van enkele maanden (ontwikkeling en lancering van een internet start-up) welke o.m. heeft toegelaten een nieuwe sector activiteiten te ontdekken alsook zijn financiële kennis te vervolledigen. Voordien werkte hij gedurende bijna 7 jaar voor Allfin Group, eerst als commercieel directeur vervolgens als directeur ontwikkelingen. Na de kandidaturen Economische, Sociale en Politieke Wetenschappen aan de Université Catholique de Louvain te hebben doorlopen (2002), heeft hij zijn studies voortgezet aan de EPHEC en in 2004 een Bachelor Marketing behaald. Vervolgens heeft hij een eerste verrijkende ervaring opgedaan in de vastgoedsector bij King Sturge, in hoedanigheid van Junior Account Manager ; nadien ging hij aan de slag bij Jones Lang LaSalle in 2004 als Account Manager. In 2008 heeft hij JLL verlaten als Key Account Manager, na te hebben bijgedragen tot de versterking van de zichtbaarheid van de departementen “Office Agency” en “Investment” in de markt.

  * Mandaat uitgeoefend door de vennootschap Pride Rock Belgium sprl, vertegenwoordigd door dhr Nicolas BILLEN.

 • Hilde DE VALCK *

  Head of Project Structuring & Financing.

  Vervoegt IMMOBEL sinds de fusie met Allfin Group in juni 2016. Zij was sedert 2009 Chief Financial Officer bij Allfin Group. Zij is Licentiate in de Handels- en Financiële Wetenschappen (EHSAL) en gegradueerde van het « lnternational Management Program » van de Vlerick Business School; en starte haar carrière in 1986 bij VGD Bedrijfsrevisoren. Vervolgens was zij gedurende meer dan 15 jaar Financieel directeur, vervolgens Chief Financial Officer bij Group Staels, een groep internationaal actief in de textiel- en kledingindustrie.

  * Mandaat uitgeoefend door DV Consulting, H. De Valck Comm.V, vertegenwoordigd door mw Hilde DE VALCK.

 • Olivier BASTIN

  CEO IMMOBEL LUXEMBOURG.

  Hij begon zijn carrière in de banksector (BACOB, 1994-1995), vooraleer zich te richten in de vastgoedsector bij Intermarché waar hij zal bijdragen tot de uitbreiding van het merk in Wallonië (1995-1996). In 1997 trad hij in dienst van Jones Lang LaSalle, waar hij het departementshoofd zal worden van de Kantorenafdeling voor België (1997-2005) alvorens Managing Director te worden van de Luxemburgse vestiging van de groep (2005-2011). In 2010 zal hij deze functie combineren met die van Head of Capital Markets voor de Belux. Hij verliet JLL eind 2011 om ALLFIN te vervoegen als CEO van de Luxemburgse entiteit. Hij bezit een diploma Toegepaste Economische Wetenschappen (ULG, 1988-1992) en een MBA (ULG & Maastricht University, 1993-1994).

 • Sophie GRULOIS *

  Head of Legal Services.

  Ze sluit zich aan bij IMMOBEL sinds de fusie met ALLFIN Group in juni 2016; zij werkte als legal counsel bij deze laatste sinds 2013. Daarvoor werkte zij voor 2 jaar bij PwC - Financial Services & Real Estate (FSRE) en verwierf zij haar ervaring in vastgoed bij Goodman waar ze voor meer dan 7 jaar als in-house juriste werkte. Ze begon haar carrière aan de balie en werkte gedurende 2 jaar bij Freshfields. Zij behaalde haar diploma rechten aan de KUL en volgde een LL.M. in "International Business Law" aan King's College London.

  * Mandaat uitgeoefend door de vennootschap SG Management bvba, vertegenwoordigd door Mw Sophie GRULOIS.

 • Bartlomiej HOFMAN

  CEO IMMOBEL POLAND.

  Hij werkt sinds 2011 voor de Groep als verantwoordelijke van de Poolse dochteronderneming (Head of IMMOBEL Poland) en is lid van het RICS. Voordien werkte hij, vanaf 1999, voor Knight Frank en DTZ, gespecialiseerd in kantoorvastgoed. Van 2005 tot 2011 was hij Algemeen Directeur van het Oostenrijks beleggingsfonds Europolis (heden CA Immo). Hij heeft een Licentie Internationale Relaties van de Universiteit van Warschau en een Postgraduaat in Schatting van Onroerende Goederen (Warsaw Technical University).

 • Sandrine JACOBS *

  Head of Marketing and Communications.

  Zij heeft IMMOBEL vervoegd in juni 2016, als gevolg van de fusie met ALLFIN, waar zij sinds 2015 verantwoordelijk was voor het departement Marketing & Communications. In 2007 sloot ze zich aan bij de vastgoedsector door in dienst te treden bij de beursgenoteerde ontwikkelaar Atenor Group, waar ze aan grootschalige projecten werkte. Zij creëerde voor hen de afdeling Marketing & Communicatie en hun corporate en projecten identity. Na het behalen van haar diploma Economische, Politieke en Sociale Wetenschappen aan de UCL (1997), begon ze haar carrière in de reclamesector bij de agentschappen Publicis en DDB, waar zij gedurende 10 jaar verantwoordelijk was voor de grote accounts.

  * Mandaat uitgeoefend door de vennootschap Happybizz sprl, vertegenwoordigd door Mw Sandrine JACOBS.

 • Joëlle MICHA *

  Head of Corporate Affairs.

  Zij begon in 2000 bij de Groep als Secretaris Generaal van de vastgoedbevak Cibix. Vervolgens, sedert 2007 Head of Corporate Affairs en Compliance Officer van IMMOBEL. Voordien werkte ze als Advocate bij Loeff Claeys Verbeke (nu Allen & Overy), om daarna Gevolmachtigde in een private bank te worden (Bank Delen). Vervolgens werkte ze bij de FSMA op de afdeling Toezicht op de markten. Ze is Licentiaat in de Rechten (UCL) en Licentiaat in Fiscaal Recht (HEC-Liège) en behaalde het certificaat «Certified European Financial Analyst»(ABAF). Ze is eveneens Bestuurder van vennootschappen in België en het Groothertogdom Luxemburg.

  * Mandaat uitgeoefend door de vennootschap JOMI sprl, vertegenwoordigd door Mw Joëlle MICHA.

 • Rudi OP ‘T ROODT *

  Head of Technical Department.

  Hij startte in 2013 bij ALLFIN als Hoofd van het Technische Departement. Sinds de fusie met ALLFIN is hij de eindverantwoordelijke voor de technische uitvoering en de vlotte afwikkeling van alle projecten van IMMOBEL. Hij begon zijn carrière bij Van Roey SA (Algemene Aannemer), waar hij, in hoedanigheid van Project Manager, verantwoordelijk was voor de uitvoering van grote bouwprojecten (industrie, ziekenhuizen, kantoren, hotels, ...). In 1996 werd hij Bestuurder van het bedrijf Vernibouw / Eribel actief in de afwerking van gebouwen. In 2006, na meer dan 19 jaar actief in de aannemingswereld, trad hij toe tot de sector van de ontwikkelaars: eerst bij CIP en CIP Luxembourg (Project Director), en later bij Project T & T (Operationeel Directeur). Hij is Burgerlijk Ingenieur van opleiding (KUL 1987).

  * Mandaat uitgeoefend door de vennootschap 2Build Consultancy bvba, vertegenwoordigd door dhr Rudi op ‘t ROODT.

 • Karim ZOUAOUI *

  Head of Business Development.

  Hij was sinds 2013, tot na de overname door IMMOBEL in juni 2016, actief als Head of Development bij ALLFIN, waar hij belangrijke acquisities en ontwikkelingen in Brussel en Vlaanderen realiseerde. Voordien was hij gedurende 5 jaar verantwoordelijk voor nieuwe acquisities en expansie van Ghelamco Group in België. Hij zette zijn eerste professionele stappen zette bij Cetelem. Daarna was hij meer dan 12 jaar actief in de telecomsector waar hij verschillende managementfuncties vervulde, gespecialiseerd in het managen van retailkanalen (grootdistributie), B2C, en Trade Marketing. Hij is lid van het RICS en vervolledigde zijn opleiding in marketing (RIHO, Brugge), in bedrijfseconomie (VLEKHO, Brussel) en in sales management (EHSAL, Brussel) met een postgraduaat Vastgoedkunde aan de Solvay Business School (ULB, Brussel).

  * Mandaat uitgeoefend door de vennootschap K2 Concept bvba, vertegenwoordigd door dhr Karim ZOUAOUI.

 • Olivier XHONNEUX *

  Head of Landbanking.

  Hij heeft IMMOBEL in 2012 vervoegd als Operations and Project Manager om de activiteiten van de afdeling “Verkavelingen” van de Groep verder te ontwikkelen. In deze context heeft hij bijgedragen om een nieuwe strategie en gerichte marketingtools voor de afdeling "Verkavelingen" te ontwikkelen. Begeesterd door onroerend goed en verkaveling, startte hij zijn carrière bij Redevco (1996-2002) als bedrijfsjurist in het beheer en de ontwikkeling van onroerend goed om zich daarna te wijden aan de projectontwikkeling van commerciële centra voor Foruminvest (2002-2010) en vervolgens voor City Mall (2010-2012). Licenciaat in de Rechten (UCL), houder van een getuigschrift in Europees en Internationaal recht (Leiden - NL) en heeft de opleiding “Executive Programme en Immobilier” aan de Solvay Business School gevolgd. Hij is tevens lid van het BIV.

  * Mandaat uitgeoefend door de vennootschap Avimore BVBA.