De raad van bestuur

 • Marnix GALLE *

  Uitvoerend Voorzitter van de Raad van Bestuur,
  Voorzitter van het Benoemingscomité,
  Lid van het Uitvoerend Comité,
  Lid van het Investeringscomité.

  Na beëindiging van zijn schooltijd in de Verenigde Staten (US baccalaureus van de Indian Springs High School te Birmingham, in Alabama), behaalde hij eveneens een “Bachelor Degree in Arts & Sciences” met economie als major en recht als minor aan de Tulane University (te New Orleans, in Louisana). Hij begon zijn professionele carrière in 1987 bij Cegos België in hoedanigheid van consultant. In 1989 maakte hij zijn eerste stappen in de vastgoedsector (familiale portefeuille). Hij was CEO van Allfin Group, één van de vooraanstaande vastgoedontwikkelaars in België tot haar overname door IMMOBEL in juni 2016. Hij is eveneens Voorzitter van Urban Land Institute België.

  * Mandaat uitgevoerd door A³ Management bvba, vertegenwoordigd door de heer Marnix GALLE.

 • Alexander HODAC *

  Gedelegeerd Bestuurder,
  Voorzitter van het Uitvoerende Comité,
  Voorzitter van het Investeringscomité.

  Na te zijn afgestudeerd als handelsingenieur (Solvay/VUB), startte hij zijn professionele loopbaan bij Deloitte Corporate Finance-Real Estate (2005-2013). Vervolgens was hij Chief Commercial Officer van de Belgische residentiële GVV Home Invest Belgium van 2013 tot 2015. In deze laatste functie was hij verantwoordelijk voor het volledige verwervings- en vervreemdingsproces van bestaande activa/portefeuilles en ontwikkelingsprojecten met een investeringswaarde van maximaal 30 MEUR en een grootte van 30-150 eenheden.

  * Mandaat uitgevoerd door de vennootschap AHO Consulting bvba, vertegenwoordigd door de heer Alexander HODAC.

 • Astrid DE LATHAUWER *

  Lid van de Raad van Bestuur,
  Voorzitter van het het Bezoldigingscomité,
  Lid van het Benoemingscomité,
  Lid van het Audit- & Finance Comité.

  Na studies kunstgeschiedenis te Gent en internationale politiek en diplomatieke wetenschappen aan de KU Leuven, begon ze haar carrière bij Monsanto, in de eerste plaats op de Marketing afdeling, vervolgens als HR Manager voor Oost Europa. Ze heeft vervolgens AT & T vervoegt, waar ze gedurende acht jaar diverse functies in Europa en de Verenigde Staten heeft uitgeoefend. In 2000 keerde ze terug naar België en begon haar carrière bij Belgacom waar ze vanaf 2003 Executive Vice-President Human Resources voor de hele Groep werd. Van januari 2012 tot september 2014, werkte ze bij Acerta als Algemeen Directeur van het filiaal Acerta Consult. Sinds oktober 2014 is ze Group HR Director bij Ontex. Ze is ook een Onafhankelijk Bestuurder bij Colruyt Group sinds september 2011.

  * Mandaat uitgevoerd door ADL Comm.V, vertegenwoordigd door mevrouw Astrid DE LATHAUWER.

 • Karin KOKS - VAN DER SLUIJS

  Lid van de Raad van Bestuur,
  Lid van het Audit & Financiëel Comité,
  Lid van het Investeringscomité.

  Ze heeft een Master Degree in Bedrijfseconomie en een Bachelor diploma in Commerciële Economie en is CFA Charterholder. Gedurende haar 24-jarige carrière in de vastgoedsector, waarvan 16 jaar in internationaal niet-beursgenoteerd vastgoed, werkte ze samen met institutionele klanten, voor de selectie en het beheer van Europese en globale vastgoedfondsen. In haar vijf jaar bij MN Vermogensbeheer beheerde zij de Europese vastgoedportefeuille. Vervolgens was ze bij Aberdeen Asset Management voor 10 jaar. Heden bekleedt zij de functie van niet-uitvoerend bestuurslid van Genesta Capital and Fund Management S.à r.l., alsmede Voorzitter van het Investeringscomité. Daarnaast fungeert zij als lid van de Raad van Commissarissen (en lid van het Audit Committee) van het Nederlandse beursgenoteerde vastgoedbedrijf NSI N.V., als externe consultant voor Accord Europe Ltd en als Senior Advisor bij Masterdam BV, twee vastgoed corporate finance bedrijven.

 • Sophie LAMBRIGHS *

  Lid van de Raad van Bestuur,
  Lid van het Investeringscomité.

  Burgerlijk ingenieur bouwkunde (ULB) en beschikt over een Executive Master in Management (Solvay Business School); startte haar carrière in de bouwsector. Ze was actief in het ontwerp van gebouwen en bouwstructuren, zowel in Brussel als in Parijs. Heden is zij CEO van de GVV Home Invest Belgium, en Gedelegeerd Bestuurder van haar filiaal Home Invest Development belast met de ontwikkelingsprojecten voor de GVV. Alvorens Home Invest Belgium te vervoegen in juni 2014, was zij Consultant en Lid van het Uitvoerend Comité van Immobel. Voordien maakte zij deel uit van het vastgoeddepartement van Axa Belgium, eerst als Project Manager, later als Investment Manager. Zij was ook bestuurder bij de bevak Retail Estates.

  * Mandaat uitgevoerd door Zou2 bvba, vertegenwoordigd door mevrouw Sophie LAMBRIGHS.

 • Pierre NOTHOMB *

  Lid van de Raad van Bestuur,
  Voorzitter van het Audit- & Finance Comité.

  Heeft een diploma Toegepaste Economische Wetenschappen (UCL Louvain-la-Neuve). Vervoegde Deminor 24 jaar geleden bij haar oprichting, en oefent momenteel verschillende mandaten uit als bestuurder van vennootschappen of verenigingen (o.m. DBAssociates, Club van Lotharingen, Domaine du Pont d’Oye) en van verschillende ondernemingen van de groep Deminor. Daarenboven is hij eveneens lid van het auditcomité van de Sabam en van het network van psychiatrische zorgen Epsylon (La Ramée - Fond’Roy). Alvorens Deminor te vervoegen in 1991, werkte hij als senior auditor bij Coopers & Lybrand (nu PricewaterhouseCoopers), en vervolgens als financieel consultant bij Petercam Securities.

  *Mandaat uitgevoerd door Arfin sprl, vertegenwoordigd door de heer Pierre NOTHOMB.

 • Annick VAN OVERSTRAETEN *

  Lid van de Raad van Bestuur,
  Lid van het het Bezoldigingscomité,
  Lid van het Benoemingscomité.

  Ze heeft een diploma in de Economische Wetenschappen (KUL - 1987) en behaalde een Master in Management (IAG-UCL - 1992) en begon haar carrière in 1987 bij Philips, als projectleider binnen de HR-afdeling. In de periode 1991 tot 1999, vervolgde ze haar carrière in de detailhandel, met name in de textielsector (New-D, Mayerline) en vervolgens oriënteerde zij zich naar de alimentatiewereld bij Confiserie Leonidas, waar ze Commercieel & Marketing Directeur was (1999-2004). Van 2004 tot 2009 was zij Operationeel Directeur van Quick Restaurants Belux NV. Heden is zij Chief Executive Officer en Bestuurder van Lunch Garden Group sedert 2010, onafhankelijk bestuurder (tevens lid van het Remuneratie- en Benoemingscomité) van Befimmo NV / SA en eveneens onafhankelijk bestuurslid van Euro Shoe Group NV.

  * Mandaat uitgevoerd door A.V.O.-Management bvba, vertegenwoordigd door mevrouw Annick VAN OVERSTRAETEN.

 • Piet VERCRUYSSE

  Lid van de Raad van Bestuur,
  Lid van het het Bezoldigingscomité,
  Lid van het Audit- & Finance Comité.

  Na technische studies, in 1973 licentiaat in de rechten (magna cum laude) aan de KU Leuven. Ingeschreven aan de Balie te Brussel in 1973 was hij eveneens assistent aan de KU Leuven van 1976 tot 1979. Hij is medeoprichter van het advocatenkantoor Vercruysse & Kadaner. Hij werd ereadvocaat in 2003 en was Bestuurder van Allfin en Allfin Group tussen 2004 en 2010. Hij is thans Zaakvoerder van A³ Management en Bestuurder van diverse niet-beursgenoteerde holdingvennootschappen.

 • Jacek WACHOWICZ

  Lid van de Raad van Bestuur,
  Lid van het Investeringscomité.

  Na zijn studies aan de Universiteit van Warschau, begon hij zijn loopbaan bij Raiffeisen Bank in Warschau als valuta- en obligatiehandelaar. Vervolgens vervoegde hij Cargill in Cobham (UK), waar hij verderwerkte in hetzelfde vakgebied, en nadien als Investment Manager verantwoordelijk voor kapitaalinvesteringen in onroerende goederen en non-performing kredietportefeuilles in Centraal-Europa (tot 2002). In 2007, na vijf jaar te hebben gewerkt bij Heitman in Londen en Warschau als Senior Vice-President, verantwoordelijk voor vastgoedbeleggingen, werd hij Managing Director bij TriGranit Development voor Polen. Daarna trad hij tijdelijk in een partnership met Allfin Lux met het oog op de verwerving en ontwikkeling van vastgoedactiva in Polen. Van 2009 tot 2010 was hij als Adviseur verbonden bij de in Warschau beursgenoteerde, Oostenrijkse, ontwikkelaar Warimpex. Sinds 2010 is hij Chief Investment Officer en lid van de Raad van Bestuur bij het in Warschau beursgenoteerde bedrijf GTC.