Het uitvoerend comité

 • Alexander HODAC *

  Gedelegeerd Bestuurder,
  Voorzitter van het Uitvoerende Comité,
  Voorzitter van het Investeringscomité.

  Alvorens IMMOBEL te vervoegen in hoedanigheid van CEO in december 2015, was hij Chief Commercial Officer van de Belgische residentiële GVV Home Invest Belgium van 2013 tot 2015. In deze laatste functie was hij verantwoordelijk voor het volledige verwervings- en vervreemdingsproces van bestaande activa/portefeuilles en ontwikkelingsprojecten. Hij startte zijn professionele loopbaan bij Deloitte Corporate Finance-Real Estate (2005-2013) na te zijn afgestudeerd als handelsingenieur (Solvay/VUB).

  * Mandaat uitgevoerd door de vennootschap AHO Consulting bvba, vertegenwoordigd door de heer Alexander HODAC.

 • Marnix GALLE *

  Uitvoerend Voorzitter van de Raad van Bestuur,
  Voorzitter van het Benoemingscomité,
  Lid van het Uitvoerend Comité,
  Lid van het Investeringscomité.

  Sedert haar oprichting in 2001, was hij CEO van Allfin Group, een vooraanstaand vastgoedontwikkelaar op de Belgische en Luxemburgse markt, tot haar fusie met IMMOBEL op 29 juni 2016, datum waarop hij meerderheidsaandeelhouder en tot Uitvoerend Voorzitter van de vennootschap benoemd wordt, tevens grootste beursgenoteerde vastgoedontwikkelaar van België. Hij is ook Voorzitter van het Urban Land Institute in Belgïe. Hij voltooide zijn schooltijd in de Verenigde Staten van Amerika (Humaniora aan de Indian Springs High School te Birmingham, Alabama) met een universiteitsdiploma in Economie aan de Tulane University (te New Orleans, Louisiana). Hij begon zijn professionele carrière in 1987 bij Cegos België in hoedanigheid van consultant en is actief in de vastgoedsector (familiale portefeuille) sinds 1989.

  * Mandaat uitgevoerd door A³ Management bvba, vertegenwoordigd door de heer Marnix GALLE.

 • Valery AUTIN *

  Chief Financial Officer.

  Alvorens IMMOBEL in februari 2016 te vervoegen, werkte hij voor de vastgoedinvesteerder Financière Teychené, verantwoordelijk voor de research, de aankoop en de financiering van activa in België en in het Groothertogdom Luxemburg (sinds november 2012). Na zijn studies aan de Solvay Business School (1996-2001) en met een diploma in Finance & Business Administration op zak, begon hij zijn professionele loopbaan bij Arthur Andersen (daarna Deloitte geworden). Begin 2008 keerde hij terug naar Deloitte (na een intermezzo bij CFE, in hoedanigheid van Chief Financial Officer van de divisie "International Real Estate", verantwoordelijk voor de juridische en financiële structurering van vastgoedtransacties) en werd er Senior Manager verantwoordelijk voor de klanten uit de vastgoedsector en voor de ontwikkeling van de business line "Real Estate Services". Tussen januari 2010 en oktober 2012 was hij Chief Financial Officer en lid van het Uitvoerend Comité van de vastgoedbevak Ascencio. Sinds september 2010 is hij eveneens assistent van de cursus "Advanced Accounting" aan de Solvay Business School.

  * Mandaat uitgeoefend door de vennootschap Val U Invest sprl, vertegenwoordigd door dhr Valéry AUTIN.

 • Nicolas BILLEN *

  Head of Development.

  Heeft IMMOBEL in september 2015 vervoegd, na een break van enkele maanden (ontwikkeling en lancering van een internet start-up) welke o.m. heeft toegelaten een nieuwe sector activiteiten te ontdekken alsook zijn financiële kennis te vervolledigen. Voordien werkte hij gedurende bijna 7 jaar voor Allfin Group, eerst als commercieel directeur vervolgens als directeur ontwikkelingen. Na de kandidaturen Economische, Sociale en Politieke Wetenschappen aan de Université Catholique de Louvain te hebben doorlopen (2002), heeft hij zijn studies voortgezet aan de EPHEC en in 2004 een Bachelor Marketing behaald. Vervolgens heeft hij een eerste verrijkende ervaring opgedaan in de vastgoedsector bij King Sturge, in hoedanigheid van Junior Account Manager ; nadien ging hij aan de slag bij Jones Lang LaSalle in 2004 als Account Manager. In 2008 heeft hij JLL verlaten als Key Account Manager, na te hebben bijgedragen tot de versterking van de zichtbaarheid van de departementen “Office Agency” en “Investment” in de markt.

  * Mandaat uitgeoefend door de vennootschap Pride Rock Belgium sprl, vertegenwoordigd door dhr Nicolas BILLEN.

 • Hilde DE VALCK *

  Head of Project Structuring & Financing.

  Vervoegt IMMOBEL sinds de fusie met Allfin Group in juni 2016. Zij was sedert 2009 Chief Financial Officer bij Allfin Group. Zij is Licentiate in de Handels- en Financiële Wetenschappen (EHSAL) en gegradueerde van het « lnternational Management Program » van de Vlerick Business School; en starte haar carrière in 1986 bij VGD Bedrijfsrevisoren. Vervolgens was zij gedurende meer dan 15 jaar Financieel directeur, vervolgens Chief Financial Officer bij Group Staels, een groep internationaal actief in de textiel- en kledingindustrie.

  * Mandaat uitgeoefend door DV Consulting, H. De Valck Comm.V, vertegenwoordigd door mw Hilde DE VALCK.

 • Karim ZOUAOUI *

  Head of Business Development.

  Hij was sinds 2013, tot na de overname door IMMOBEL in juni 2016, actief als Head of Development bij ALLFIN, waar hij belangrijke acquisities en ontwikkelingen in Brussel en Vlaanderen realiseerde. Voordien was hij gedurende 5 jaar verantwoordelijk voor nieuwe acquisities en expansie van Ghelamco Group in België. Hij zette zijn eerste professionele stappen zette bij Cetelem. Daarna was hij meer dan 12 jaar actief in de telecomsector waar hij verschillende managementfuncties vervulde, gespecialiseerd in het managen van retailkanalen (grootdistributie), B2C, en Trade Marketing. Hij is lid van het RICS en vervolledigde zijn opleiding in marketing (RIHO, Brugge), in bedrijfseconomie (VLEKHO, Brussel) en in sales management (EHSAL, Brussel) met een postgraduaat Vastgoedkunde aan de Solvay Business School (ULB, Brussel).

  * Mandaat uitgeoefend door de vennootschap K2 Concept bvba, vertegenwoordigd door dhr Karim ZOUAOUI.

 • Rudi OP ‘T ROODT *

  Head of Technical Department.

  Startte in 2013 bij ALLFIN als Hoofd van het Technische Departement. Sinds de fusie met ALLFIN is hij de eindverantwoordelijke voor de technische uitvoering en de vlotte afwikkeling van alle projecten van IMMOBEL. Hij begon zijn carrière bij Van Roey SA (Algemene Aannemer), waar hij, in hoedanigheid van Project Manager, verantwoordelijk was voor de uitvoering van grote bouwprojecten (industrie, ziekenhuizen, kantoren, hotels, ...). In 1996 werd hij Bestuurder van het bedrijf Vernibouw / Eribel actief in de afwerking van gebouwen. In 2006, na meer dan 19 jaar actief in de aannemingswereld, trad hij toe tot de sector van de ontwikkelaars: eerst bij CIP en CIP Luxembourg (Project Director), en later bij Project T & T (Operationeel Directeur). Hij is Burgerlijk Ingenieur van opleiding (KUL 1987).

  * Mandaat uitgeoefend door de vennootschap 2Build Consultancy bvba, vertegenwoordigd door dhr Rudi op ‘t ROODT.